Вівторок, 10 листопада 2020 13:53

ЗАЗ представив нову лінійку автобусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці КомунТех-2020, яка розпочала роботу у Києві, Корпорація УкрАВТО продемонструвала цілу низку моделей нових автобусів.

На виставці представлені чотири нові моделі виробника: три модифікації автобуса малого класу А08, та автобус середнього класу А10.

Нагадаємо, як SpecMachinery.com.ua, вже розповідав, вперше новий А08 приміської модифікації був представлений трохи більше місяця назад на виставці на виставці АгроЕкспо-2020 в Кропивницькому.

Автобус побудований на базі шасі Asia Star, а конструкція кузова – результат власних розробок українського автовиробника.

ЗАЗ А8 

ЗАЗ А08 оснащується турбодизельним двигуном Weichai робочим об'ємом 3 л, максимальною потужністю 103 к.с. і обертовим моментом 400 Нм. Двигун, що відповідає екологічному стандарту Євро-5, агрегатується 5-ступінчастою КПП. Кермо – з гідропідсилювачем, двоконтурна пневматична гальмівна система – від Knorr-Bremse/Wabco; ABS і ESP.

ЗАЗ А8 

Салон нового автобуса, в оздобленні якого використані антивандальні матеріали, дозволяє перевозити 28 пасажирів, а загальна місткість салону становить 43 пасажири.

ЗАЗ А8 

Модель ЗАЗ А08 передбачена для експлуатації на приміських маршрутах, а також має і шкільну модифікацію.

Ще новинка – оновлений міський автобус середнього класу з низькою підлогою ЗАЗ А10. Ця модифікація оснащена двигуном екологічного стандарту Євро-6, і проходить відповідну сертифікацію.

ЗАЗ А10 

Автобус має практичний і просторий салон з великими посадочними майданчиками, який враховує потреби пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.

Машина обладнана спеціальним відкидним пандусом для колясок, а поєднання низької підлоги і двостулкових середніх дверей забезпечують зручність і комфортний вхід і вихід пасажирів з салону. Для зручності пасажирів салон обладнаний електронною інформаційною системою.

Загальна пасажиромісткість автобуса становить 60 осіб, а кількість сидячих місць - 23.

Доречи, восени нас очікує ще одну новинка від ЗАЗ – приміський автобус А09. Новий автобус зараз також проходить сертифікацію. Автобус буде відповідати екологічному стандарту Євро-5 і комплектуватиметься двигуном та трансмісією Mercedes-Benz.

Нагадаємо, виставка КомунТех-2020 проходить 10-12 листопада за адресою: м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: