Неділя, 18 жовтня 2020 11:36

Футбольний клуб Бундесліги отримав унікальний автобус Setra. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, серійна модель S 516 HDH має безліч доопрацювань і удосконалень.

Німецький ФК Кельн отримав новий клубний автобус Setra. Німецькою футбольною командою був обраний туристичний автобус S 516 HDH, який отримав 30 сидінь з вишуканою шкіряною оббивкою, електрично регульованими підніжками і столиками для підносів. У задній частині автобуса для гравців встановили два розкладних столи, де вони можуть зручно розташуватися за трапезою або обговорюючи стратегічні моменти гри. Преміальний туристичний автобус Setra TopClass також оснащений системою кондиціонування повітря TopAir, камбузом з повністю автоматичною кавоваркою, чотирма 19-дюймовими екранами і аудіосистемою з чотирма сабвуферами.

Автобус S 516 HDH, який використовується для поїздок на виїзні матчі гравців, тренерів та обслуговуючого персоналу клубу Бундесліги, оснащений комплексним пакетом систем допомоги водієві, що забезпечує максимально можливий рівень безпеки. Серед систем безпеки є Active Brake Assist ABA 4, яка попереджає протягом мілісекунд про потенційне зіткнення з рухомими пішоходами і автоматично ініціює часткове гальмування при необхідності. Автобус оснащений двигуном стандарту Euro 6d.

Автобус Setra, кузов якого пофарбований в червоний колір команди ФК Кельн, а інтер'єр має ті ж червоні кольори, брендований зображенням козла Хеннесі - талісмана команди, розміщеним зовні на бортах, а також сидіннях і предметах інтер'єру.

Крім цього, брендування автобуса S 516 HDH доповнює проектор, що проектує логотип команди на землю, що робить його реально впізнаваним не тільки під час пересування, а й на парковці перед стадіоном. Крім того, відповідно до девізу команди «Zesamme sin mer FC», що буквально означає «Разом ми - ФК", він прикрашений іменами 6000 власників сезонних абонементів, які відмовилися від повернення своїх квитків під час кризи COVID-19. До всього варто додати, що унікальний автобус Setra S 516 HDH отримав такий же унікальний і відповідний номерний знак «K-FC 1».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: