Вівторок, 20 серпня 2019 18:22

Китайські електричні автобуси продовжують завойовувати Європу

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробник Yutong поставив 33 електричних автобуси фінському державному перевізнику.

Pohjolan Liikenne, фінський державний пасажирський перевізник, керуючий пасажиропотоком в Гельсінкі, отримав 33 міських електричних автобуса Yutong. Китайська компанія вперше вийшла на фінський ринок електробусів. Це не дивно, оскільки в цьому напрямку є перспектива завоювання певної частки ринку. Цьому сприятиме значний перехід на електромобільні пасажирських автопарків країни. Тільки в столиці Фінляндії до 2025 року громадський транспорт буде налічувати 400 внутрішньоміських електробусів.

Оскільки Фінляндія є північною країною, китайський виробник автобусів Yutong адаптував свої електричні внутрішньоміські автобуси до умов низьких температур і вологості навколишнього середовища. Особливо був зроблений акцент на стабільність температури акумуляторів, водонепроникність і герметичність, що було реалізовано через інтелектуальне управління температурою, дистанційний попередній нагрів тощо.

Низькопідлоговий міський електробус Yutong має тихий і плавний хід, і здатний проходити без підзарядки до 300 км. На даний момент Європейський ринок вже експлуатує понад 7000 автобусів Yutong, які курсують у Франції, Англії, Болгарії, Румунії, Словаччини, Росії, Данії та Ісландії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: