П'ятниця, 12 листопада 2021 15:00

Під Києвом продемонстрували новітню техніку Volvo CE

Як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, в Києві проходить виставка спеціалізованої техніки «Автодорекспо-2021». У цьому матеріалі розповімо про техніку Volvo CE.

Техніку Volvo CE та SDLG на виставці представляє група компаній ЕТС – офіційний представник обох брендів в Україні і багаторічний постійний учасник виставок «Автодорекспо».

На прийдешньому заході компанія демонструє кілька одиниць техніки, лінійку шин тощо.

Група компаній ЕТС на виставці АвтоДорЕкспо

Це, зокрема, потужний асфальтоукладач Volvo P8820D, асфальтовий коток Volvo DD105, вібраційний ґрунтовий коток Volvo SD160B, продуктивний грейдер універсального призначення SDLG G9220.

Група компаній ЕТС на виставці АвтоДорЕкспо

Гусеничний асфальтоукладач Volvo P8820D – це велика машина для великої роботи. Ця техніка створена для точного укладання асфальту на будь-яких поверхнях, в тому числі поворотах і схилах. Volvo P8820D відрізняється найвищим рівнем комфорту оператора, сумісністю з широким вибором вигладжувальних плит.

Група компаній ЕТС на виставці АвтоДорЕкспо

Асфальтовий коток Volvo DD105 – європейська новинка цього року. Моделі DD105 і DD105 OSC тепер оснащені двигунами Tier 3/Stage IIIA потужністю 86,3 кВт, який автоматично регулює потужність відповідно до робочих завдань, досягаючи максимуму лише в разі потреби.

Група компаній ЕТС на виставці АвтоДорЕкспо

Інші інтелектуальні функції включають економічний режим, який знижує витрату палива до 30% без шкоди для продуктивності, і функцію автоматичного холостого ходу, яка знижує частоту обертання двигуна при зупинці котка.

Котки, вантажопідйомністю 10 тон, оснащені барабаном шириною 1680 мм, унікальна конструкція якого удвічі знижує потужність, необхідну для запуску системи вібрації. Це знижує вплив на оператора вібрації машини, а також забезпечує більш гладку поверхню асфальтового «килима».

Ґрунтовий коток Volvo SD160B здатний адаптуватись під конкретне завдання та об'єкт для досягнення максимальної ефективності та продуктивності.

Група компаній ЕТС на виставці АвтоДорЕкспо

Ця машина обладнана оптимізованим двигуном Volvo Stage IIIA з низькою витратою палива та відмінними експлуатаційними показниками завдяки високому крутному моменту при низьких обертах.

Бренд SDLG також належить до Volvo Group. Автогрейдер SDLG G9220 має високу продуктивність, сучасний зовнішній вигляд і високу надійність і простоту догляду і техобслуговування.

Група компаній ЕТС на виставці АвтоДорЕкспо

Грейдер може застосовуватися на земляних роботах, для вирівнювання дороги, при розкопках великих площ, таких як дороги, аеропорти, сільськогосподарські угіддя тощо. Він легко справляється зі щебенем, землею, снігом.

SDLG G9220 має експлуатаційну масу 18900 кг та обладнаний двигуном потужністю 164 кВт.

Група компаній ЕТС на виставці АвтоДорЕкспо

Детальніше про будівельну техніку Volvo CE можна дізнатися, звернувшись до офіційного дилера в Україні – компанії ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: