Четвер, 02 вересня 2021 15:57

На Житомирщині видобуватимуть граніт екскаватори спеціальної конструкції

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це нові машини Volvo EC480Dl зі вкороченими рукоятями, стрілами та посиленими ківшами.

Обидва екскаватора призначені для скельних робіт. Ці моделі мають найкоротші рукояті, найпотужніші скельні ківші, а також найкоротші стріли, які призначені спеціально для роботи у надважких умовах. 

Техніка вже доставлена замовникам буде працювати на Житомирщині на гранітному кар’єрі. Обидва нових екскаватори Volvo постачив ексклюзивний дилер продукції VolvoCE в Україні, компанія ETS Group.

Експлуатаційна маса екскаваторів Volvo EC480Dl перебуває в межах від 47 300 до 53 100 кг, залежно від комплектації. Місткість ковша може становити від 1,77 до 3,8 м³, а повна потужність двигуна досягає 265 кВт.

EC480DL має надвисокі робочі характеристики. Відрізняється великими ковшами, плавним керуванням та високими показниками паливної економічності.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, EC480DL створений для важкої повсякденної роботи у гірничодобувної та кар'єрній галузях, будівництві, масовій виїмці ґрунту, завантаженню породи до самоскидів, копанні траншей, великомасштабному дорожньому будівництві, підйомі та укладанні труб тощо.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: