Вівторок, 15 червня 2021 11:35

VolvoCE представила нові моделі гібридних екскаваторів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, VolvoCE  представила абсолютно нову трансмісія для гібридного екскаватора EC300E та дві нові моделі в 25-тонному і 35-тонному класах

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) представила три нових гібридних екскаватори, які забезпечують підвищення паливної економічності до 17% в порівнянні із попередніми моделями.

Новий модельний ряд представлений вдосконаленим 30-тонним екскаватором EC300E Hybrid і впровадженням цієї технології в двох нових машинах - 25-тонному EC250E Hybrid і 35-тонному EC350E Hybrid.

Всі три машини використовують нову гідравлічну гібридну технологію Volvo, яка збирає «безкоштовну» енергію, що виробляється при русі стріли екскаватора вниз. Потужні і регулярні рухи стріли заряджають гідроакумулятор, який накопичує і при необхідності передає енергію для приводу допоміжного гідравлічного двигуна, що допомагає приводити в дію систему двигуна.

VolvoCE заявляє, що гібридні моделі пропонують ті ж рівні керованості і продуктивності, що і стандартні машини, включаючи можливість працювати в режимі ECO і гібридному режимі одночасно.

Крім того, на відміну від інших гібридних систем, компоненти на цих машинах відносно прості і складаються з мінімальних надбудов, які легко підтримувати.

Додатковий приріст енергії, який може запропонувати гібридна система, допомагає зняти навантаження з двигуна і, при цьому, забезпечує поліпшену паливну ефективність до 17% і зниження викидів CO2 до 15%.

Також покращено комфорт оператора, в тому числі нова технологія зменшення відскоку стріли і рукоятки, яка знижує удари машини.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, слід відзначити нову опцію Comfort Drive Control, що зменшує напруження, дозволяючи операторам керувати машиною за допомогою роликів джойстика замість педалі.

Нагадаємо, що ексклюзивним дилером продукції VolvoCE в Україні є компанія ETS Group.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: