Вівторок, 18 травня 2021 11:39

CASE представив новий 22-тонний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, CASE CE провів презентацію нового гусеничного екскаватора CASE СХ220С LC-HD експлуатаційною масою 22 тонни.

Новий гусеничний екскаватор CASE СХ220С LC-HD відрізняється подовженою базою і посиленою ходовою частиною та навісного обладнання, про що свідчить маркування LC і HD (Heavy Duty) в назві моделі.

Його стійка конструкція, що включає ребра жорсткості в області напрямних коліс, додаткову цільну пластину поворотного круга, а також рукоять зі збільшеною на 33% з 12 до 16 мм завтовшки металу, бічною стінкою з цільного металевого листа і захисними накладками в нижній частині, довела свою ефективність у важких умовах експлуатації в кар'єрах Азії, Близького Сходу, Африки та Східної Європи.

Крім цього, ходова частина, поворотне з'єднання, гідравліка і електрична система, походять від поточної моделі, яка випускається в Японії, що гарантує стабільну працездатність і довгий життєвий цикл екскаватора CASE СХ220С LC-HD.

Також варто наголосити на тому, що CASE СХ220С LC-HD отримав від спорідненої компанії FPT Industrial новий економічний 6-циліндровий рядний 6,7-літровий силовий агрегат екологічного стандарту Tier 3, який видає 117 кВт потужності і максимальний крутний момент 622 Нм при 1800 об/хв.

Завдяки інтелектуальній гідравлічній системі CASE з електронним управлінням і п'ятьма автоматичними енергозберігаючим функціями, витрату пального можна знизити до 8%. Своєю чергою два аксіально-поршневих насоси забезпечують загальний гідравлічний потік 422 л/хв.

У стандартній комплектації CASE CX220C LC-HD комплектується рукояткою довжиною 2940 мм, попереднім очисником повітря, нижнім захистом рами, сталевими траками шириною 600 мм, противагою, посиленою тягою ковша без гака та гідророзведенням для роботи гідромолота.

Також є паливопідкачуючий насос, пакет для полегшеного запуску за низьких температур, стандартне робоче освітлення, сидіння на пневматичній, кондиціонер, 7-дюймовий ЖК-монітор і радіо.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, опційно пропонується ківш, об'ємом від 0,9 до 1,1 м3 в різних варіантах виконання та телематична система.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: