Понеділок, 19 квітня 2021 09:30

JCB представила новий компактний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія JCB представляє дві нові модифікаціїї компактного екскаватора, вагою 3,5 тонни

JCB запускає 3,5-тонний компактний екскаватор з нульовим виносом задньої частини і нову 3,6-тонну звичайну модель, розширюючи модельний ряд «Наступне покоління».

В той час як нова модель 35Z-1 з нульовим виносом задньої частини є заміною машин попереднього покоління 8035ZTS, звичайна екскаватор 36C-1 є абсолютно новою моделлю в лінійці JCB.

35Z-1 ідеально підходить для роботи в обмеженому просторі, забезпечуючи більший захист, оскільки противага обертається в межах ширини машини. Модель 36C-1 забезпечує підвищену продуктивність роботи завдяки більшому вильоту, стійкості і підйомним характеристикам.

Обидві машини оснащені трициліндровим двигуном Stage V/T4 Final Perkins, потужністю 18,4 кВт (24,6 к.с.). Цей двигун використовує механічне впорскування палива і не вимагає фільтру сажі (DPF) або будь-якої додаткової обробки вихлопних газів.

Програмована функція автоматичного холостого ходу (2-30 секунд) знижує частоту обертання двигуна до 1400 об/хв, якщо важелі не використовуються впродовж попередньо встановленого часу.

Коли лівий блок управління піднімається, ізолюючи гідравліку машини, частота обертання двигуна знову падає до 1100 об/хв, що знижує витрату палива і рівень шуму.

В обох машинах використовується новітній електро-пропорційний гідравлічний насос Bosch-Rexroth з регульованим робочим об'ємом і датчиком навантаження.

Ця нова технологія виключає зупинку двигуна, дозволяючи використовувати всю потужність двигуна. Блок клапанів з закритим центром забезпечує покращений потік рідини для більш плавної і точно контрольованої роботи, особливо в багатоцільовому режимі.

Електро-пропорційна допоміжна гідравліка подвійної дії з високою витратою тепер входить в стандартну комплектацію обох модифікацій, забезпечуючи продуктивність 70 л/хв. Допоміжний потік регулюється за допомогою пропорційного ролика великого пальця на правому джойстику.

У компактних екскаваторах використовується нова конструкція ходової частини з Н-образної рамою для підвищеної жорсткості.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на обох машинах використовується одна основна стріла, довжиною 2450 мм, також доступні два варіанти рукояті стріли. Рукоять довжиною 1300 мм може поставлятися зі стандартною противагою, а рукоять шириною 1600 мм може бути встановлена, якщо машина обладнана додатковою противагою, масою 246 кг.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: