Понеділок, 05 квітня 2021 09:24

В Запоріжжі виготовляють ходову частину для одного із найбільших кранів у світі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ПрАТ «Запоріжкран» зараз працює над замовленням з виготовлення ходової частини для козлового крана «Голіаф», який буде працювати на верфі Chantiers de l'Atlantique в Сен-Назер (Франція).

Висота крана складе 98 м, ширина прольоту - 130 м, вантажопідйомність - 1050 т. Крани класу «Голіаф» - найбільші в світі козлові крани. Вони характеризуються підвищеною вантажопідйомністю, а також широким прольотом і високою точністю позиціонування за рахунок сучасних систем управління електроприводами на базі перетворювачів частоти.

Конструкційні особливості кранів «Голіаф» дозволяють їм виконувати вантажопідйомні операції в сухих доках, підйом, переміщення і стикування важких складальних секцій, а також транспортування вантажів великого розміру на суднобудівних верфях або елінгах.

Компанія Konecranes пропонує козлові крани «Голіаф» однобалкової і двобалкової конструкції, які використовують суднобудівні верфі різних країнах світу.

Однією із основних переваг однобалкового крана є забезпечення необхідної жорсткості (максимальний прогин 1/800 довжини прольоту) при значно кращих вагових показниках. Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таким чином однобалкові крани здатні піднімати вантажі з більшою несиметричністю навантаження на підвісну систему візка.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: