Четвер, 01 жовтня 2020 12:33

В Україні пройде фінал змагань майбутніх спеціалістів з обслуговування важкої техніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Національний Фінал WorldSkills 2020 з компетенції «Обслуговування важкої техніки» відбудеться 7 жовтня 2020 року на території станції важкої техніки спонсора компетенції – компанії ЕТС.

7 жовтня 2020 року в Україні відбудеться Національний Фінал WorldSkills 2020 з компетенції «Обслуговування важкої техніки». Для проведення змагань між майбутніми сервісними фахівцями в компетенції «Обслуговування важкої техніки» буде надано майданчик на території станції важкої техніки компанії «ЕТС», офіційного дилера Volvo CE в Україні, яка разом з Volvo Construction Equipment виступають спонсорами фіналу. Завдання для конкурсів розроблені спільно з фахівцями Volvo CE, що дозволить учасникам максимально розкрити свої знання і здібності в процесі змагання.

Для виконання конкурсних завдань ТОВ ЕТС та Volvo CE надають екскаватори Volvo EC350DL, навантажувач Volvo 120GZ та всю необхідну інфраструктуру. Учасникам буде запропоновано провести діагностику, виявити та усунути внесені несправності в системі запуску двигуна, електричної або гідравлічної системи, а також провести точні вимірювання компонентів машин. В процесі виконання завдань, молоді механіки будуть демонструвати свої знання, навички та вміння користуватися слюсарним, вимірювальним, діагностичним та спеціальним інструментом, а також здатність вірно діагностувати машину до та після ремонту і створювати звіти щодо виконаних робіт.

Демонструвати свою майстерність будуть студенти Криворізького, Житомирського та Київського навчально-професійних закладів за підтримки своїх викладачів.

Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» — важливий інструмент зростання престижності робітничих професій, професійної освіти та розвитку державно — приватного партнерства в системі освіти України.

У зв’язку із ситуацією з COVID19, змагання з кожної компетенції WORLDSKILLS UKRAINE проводяться із дотриманням усіх норм та рекомендацій МОЗ.

Переможці та призери конкурсу будуть оголошені 13 жовтня 2020р. в рамках гала On-Line церемонії закриття «WORLDSKILLS UKRAINE».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: