Понеділок, 25 травня 2020 17:56

CASE CE представила новую серію компактних катків

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки можна буде застосовувати для невеликих та середніх робіт.

Представлені в березні на виставці ConExpo 2020 року, нові моделі катків серії E замінюють попередню компактну вібраційну лінію виробника. Вони призначені для невеликих і середніх робіт, таких як проїзди, пішохідні доріжки, комерційні проекти і навколо існуючих будівель. У них високий кліренс і відсутні звиси. Нові катки доступні в конфігурації з двома барабанами або в комбінації з переднім барабаном і задніми пневматичними шинами. Ширина барабана варіюється від 1000 до 1370 мм, в залежності від моделі. Компактні вібраційні катки Case серії E представлені сімома моделями (4 з подвійними барабанами і 3 комбіновані), які мають робочу вагу від 2232 кг до 4690 кг і оснащуються двигунами потужністю від 33,5 до 43,9 к.с.

Оновлення в новій серії E включають перероблені елементи управління оператора для більш легкої і зручної роботи. Електричний важіль переміщення забезпечує легкий доступ до функцій оператора, в тому числі налаштування частоти обертання, приводу, органів управління спринклерною системою та стоянкових гальм.

Робоча платформа оператора розроблена для зниження вібрації і втоми оператора. Сидіння зсувається в боки, щоб оператори могли бачити правий і лівий краї барабана.

Оператори можуть вибрати один з трьох режимів: навантажувальний, робочий і транспортний. І є два налаштування руху - «М'який привід» призначений для плавної їзди, а «жорсткий привід» для швидких поворотів, схожих на машинах з механічним важелем, повідомляє Case.

Оператори також можуть вибирати частоти вібрації відповідно до застосування. Катки пропонують автоматичну або ручну вібрацію. Case каже, що це допомагає запобігти пошкодженню асфальту під час пусків і зупинок. Також Case каже, що конічні барабани, що звужуються, зменшують розрив асфальту при роботі на поворотах.

Система подачі води під тиском забезпечує постійне розпорошення на барабани. Бак системи для води досить великий, щоб працювати весь день без його поповнення. Спринклерна система автоматично відключається, коли ущільнювач знаходиться в нейтральному положенні.

Нові катки можуть бути оснащені інтелектуальною системою ущільнення Case, що має назву ACE Force, яка запобігає надмірному або недостатньому ущільненню.

Для зручності обслуговування, всі сервісні точки згруповані з одного боку катка.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: