Вівторок, 31 березня 2020 12:30

CASE представив перший електричний екскаватор-навантажувач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, повного заряду батареї новинки вистачатиме на 8-годинний робочий день.

CASE Construction Equipment представив Project Zeus - перший в будівельній галузі повністю електричний екскаватор-навантажувач 580 EV. Експлуатація новинки супроводжується низькими щоденними витратами і повною відсутністю шкідливих викидів.

Модель 580 EV оснащена літій-іонною АКБ 480В ємністю 90 кВт·год, здатної заряджатися від 220-вольтової/трифазної розетки. Незалежно від умов роботи екскаватора, повного заряду батареї вистачатиме на весь 8-годинний робочий день.

За словами представників компанії, незалежно від умов експлуатації і робочих навантажень, модель 580 EV забезпечить 90% зниження витрат на щорічні ремонт і технічне обслуговування. Це стало можливим завдяки повному виключенню потреби в дизельному паливі, моторному мастилі, реагенті для очищення відпрацьованих газів дизельних двигунів, а також в превентивному і довгостроковому обслуговуванні силового агрегату, його капітального ремонту та пов'язаних з цим часових та трудовитрат.

На додаток до електричного приводу новий 580 EV був оснащений системами ProControl та Comfort Steer. Перша відповідає за точне переміщення і позиціонування стріли, а друга поліпшує керованість при роботі в умовах обмеженого простору або при завантаженні вантажних автомобілів.

«Бренд CASE створив перший в світі екскаватор-навантажувач в 1957 році і від тоді по праву вважається лідером в області інноваційних рішень для екскаваторів, - сказав Леандро Лечета, керівник департаменту будівельної техніки компанії CNH Industrial в Північній Америці. - Модель 580 EV підкреслює нашу прихильність принципам сталого розвитку, вдосконалення землерийної техніки і розробки практичних інновацій, що підвищують рентабельність бізнесу власників екскаваторів і забезпечують їм конкурентні переваги».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: