Середа, 14 серпня 2019 13:04

До України прибули нові екскаватори Volvo CE

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, напередодні нові одиниці техніки доправили до столиці.

До Києва прибули нові екскаватори Volvo EC220D та Volvo EC220DL. Напередодні нові одиниці техніки доправили до станції групи компаній ETS, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі Volvo ETS Group.

Екскаватор Volvo EC220D має унікальний режим ECO, який дозволяє покращити загальну паливну економічність на величину до 5%. Така система передбачає електронне керування гідронасосом, завдяки чому оптимізуються втрати тиску та потік гідравлічної оливи при одночасній підтримці високого зусилля виїмки та крутильного моменту механізму повороту надбудови.

В цілому, завдяки системі ECO, новій гідравлічній системі та дизельному двигуну Volvo D6, екскаватор витрачає на 10% менше пального, у порівнянні з попередником. Екскаватор у якості опції може комплектуватись системою автоматичної зупинки двигуна, якщо машина не працює протягом визначеного проміжку часу.

Кабіна екскаватора має тонкі стійки, велику площу оскління, регульоване сидіння оператора та зручно розташовані органи керування. Volvo EC220D має об’єм ковша 0,48 - 1,44 куб. м, максимальний виліт стріли – 10390 мм, максимальну глибину виїмки – 7330 мм.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: