Середа, 16 листопада 2022 12:55

Manitou представила нові телескопічні навантажувачі та робочі платформи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці Bauma компанія Manitou Group продемонструвала рекордну кількість нових машин.

Зокрема, чотири нові електричні підйомні робочі платформи, чотири нові телескопічні навантажувачі середньої висоти, два поворотні електричні телескопічні навантажувачі і стаціонарний електричний телескопічний навантажувач.

Так, поповнивши лінійку компактних телескопічних навантажувачів, Manitou випустила свою першу повністю електричну модель у цій категорії - MT 625e. Він приводиться в дію літій-іонним акумулятором ємністю 25 або 33 кВтг, має вантажопідйомність 2,5 т і висоту до 6 м.

MT 625e має ті ж функції, що й інші моделі лінійки компактних телескопічних навантажувачів Manitou, включаючи пакет безпеки, який автоматично попереджає оператора і тих, хто знаходиться на будівельному майданчику, про небезпечні операції, а також інтуїтивно зрозумілий дисплей Harmony.

Manitou також представила електричні версії двох своїх поворотних телескопічних навантажувачів VISION+.

MRT 2260e та MRT 2660e мають вантажопідйомність 6 тонн та висоту підйому 22 і 25 м відповідно. У стандартну комплектацію входить літій-іонний акумулятор 700 В/65 кВтг. Клієнти можуть придбати другу батарею, щоб збільшити запас ходу ще на чотири години.

Також є гібридна версія моделей, оснащених розширювачем діапазону.

Дотримуючись електричної теми компанія представила нову лінійку Oxygen електричних платформ підвищеної прохідності з низьким рівнем викидів. Моделі включають 160 ATJe, 160 ATJ+e, 180 ATJe та 200 ATJe.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також Manitou представила чотири нові моделі з двигуном внутрішнього згоряння з висотою підйому від 7 до 12,5 м та вантажопідйомністю 3,5 тонни.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: