П'ятниця, 23 вересня 2022 10:59

Київські комунальники отримали новий вітчизняний самоскид

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, спецтехніка на шасі JAC для столичних комунальників у Дніпровському районі виготовлена на Заводі спецтехніки «Техкомплект»

4-тонна вантажівка отримала кузов з універсальним розвантаженням на три сторони. Призначенням самоскида JAC N82 800 мм є перевезення сільськогосподарської продукції, а також сипучих будматеріалів – піску, щебеню та іншого.

Повна маса автомобіля становить трохи більше семи тонн. У кабіні можуть комфортно розташуватися троє людей.

JAC N82 самоскид – вантажний автомобіль із заднім приводом, оснащений механічною шестиступінчастою коробкою передач. Максимальна маса вантажу, що перевозиться, становить 4 тонни. Завдяки потужній рамі автомобіль показує відмінні результати вантажопідйомності.

JAC N82 має високі технічні та експлуатаційні характеристики. Самоскид JAC N82 800 мм створений спеціально для їзди дорогами з твердим покриттям або ґрунтовим дорогам.

JAC N82 самоскид має висоту бортів 800 мм. Задній та бічні борти становлять прямобортний металевий кузов. Розвантаження провадиться з трьох сторін. Це дозволяє використовувати техніку в будь-якому із зручних положень, не виключаючи важкодоступних місць. Невеликі розміри самоскида дозволяють експлуатувати його у місцях, де маневрування обмежене.

Управління перекиданням кузова здійснюється за допомогою невеликого важеля, що знаходиться в кузові автомобіля.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель цього самоскида оснащена переднім вертикальним фартухом - збільшена по висоті передній борт самоскидного кузова захищає кабіну від попадання сипких вантажів, що перевозяться автомобілем.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: