Субота, 30 липня 2022 12:31

Toyota створила спеціальний пікап для Антарктиди

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в пікапа Toyota Hilux існує екстремальний шестиколісний варіант. Такий позашляховик коштує 275 тисяч доларів та підготовлений для дуже суворих умов експлуатації.

Пікап Toyota Hilux AT44 6X6 створювали спеціально для антарктичної експедиції. Її учасники замовили кілька таких авто у відомої ісландської компанії Artctic Trucks, яка робить найнеймовірніші позашляховики.

По суті автомобіль на 80% новий - його конструкцію радикально переробили. Пікап не лише подовжили до 6 м, а й підсилили його раму. Кліренс збільшений до 370 мм та з'явилися величезні 44-дюймові шини. До речі, підкачувати їх можна із салону - встановлений спеціальний компресор, як на військовій техніці.

Також автомобіль отримав дуги та лебідку, а для подолання водних перешкод встановлений шноркель. Встановлено нову вантажну платформу, розраховану на 2 тонни поклажі.

Тюнінг Toyota Hilux не торкнувся силового агрегату - пікап оснащений стандартним 3,0-літровим турбодизелем на 171 к.с. та 5-ступінчастою автоматичною КПП. Повний привід доповнений знижувальною передачею та блокуваннями диференціалів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, придбати Toyota Hilux AT44 6X6 на замовлення тепер можуть усі охочі. Автомобілі навіть можуть переробити в будинок на колесах.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: