Середа, 13 липня 2022 18:28

В Україні представили новий вітчизняний малотоннажний самоскид

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на власному виробництві Заводу спецтехніки «Техкомлект» розроблена і виконана нова модель самоскида із заднім розвантаженням.

Виготовлений самоскидний кузов «ковш», встановлений на 14-тонному вантажному шасі HOWO Sinotruk і може перевозити вантажі вагою до 7 т і об'ємом приблизно до 11 кубометрів.

Таким чином, в 2022 році провідний вітчизняний виробник відкрив вже третій новий напрямок виробництва, окрім вже представлених більших зерновозов AGRiLine та анонсованих автоцистерн на напівпричепах.

Тепер на Заводі спецтехніки «Техкомплект» можна замовити і купити не тільки прямобортні самоскиди на 4-6 т/6-12 кубометрів з універсальною розвалкою, але й малотоннажні самоскиди-«ковші» із заднім типом розвантаження. Традиційно, підрамник для монтажу самоскидного кузова виготовлений з використанням високоміцної сталі Strenx 700.

Основним призначенням малотоннажного самоскида TK-HOWO-СС HOWO Sinotruk 1200 мм є транспортування будівельних матеріалів та інших вантажів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, придбати самоскид TK-HOWO-СС в Україні можна на Заводі спецтехніки «Техкомплект» або звернувшись в дилерську мережу виробника - цей проект реалізований для кінцевих покупців його партнера, компанії «Техноторг».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: