Середа, 06 липня 2022 10:15

В Україні з’явилося нове виробництво зерновозів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» представив новий напрям діяльності – виробництво сучасних зерновозів AGRILINE з великим обсягом завантаження.

Адже через блокування ворогом морських портів України зростає потреба вітчизняних аграріїв в сучасній автомобільній техніці для перевезення зернових вантажів.

Перша модель зерновозу «Техкомплект» завдяки своєму потужному ресурсу отримала робочу назву MEGA Koshmanivets, а вся лінійка фірмових зерновозів випускатиметься під маркуванням AGRiLine і монтуватиметься на такі види техніки:

  • вантажні шасі
  • напівпричепи та причепи, в тому числі, і алюмінієві.

Першу модель зерновоза MEGA Koshmanivets випущено у партнерстві з компанією «Ерідон Тех», дилером Заводу спецтехніки «Техкомплект».

Отже, зерновоз MEGA Koshmanivets з лінійки AGRiLine призначений для АПК України, кузов має розвантаження назад і праворуч, обсяг завантаження сільськогосподарськими культурами розрахований на 35 кубометрів.

Що ж до вантажопідйомності, то для цієї моделі у якості базового шасі використано китайську вантажівку з повною масою 33,5 т і допустимою вантажопідйомністю 24,5 т.

Зерновоз з таким обсягом кузова і на базі будь-яких інших шасі з повною масою від 32 т та вище рекомендується завантажувати до 20 тонн. Кузов опціонально комплектується покриттям тентів для захисту вантажів, що перевозяться. Самоскидні кузови для сипучих продуктів виготовляються із високоміцної сталі STRENX 700

Основні відмінні моменти кузова-зерновозу виробництва «Техкомплект»:

  • застосування високоміцної сталі Strenx 700 для виготовлення силових елементів платформи та бортів
  • імпортна фабрична фурнітура для перекидання кузова
  • гідравліка Hyva
  • особлива конструкція профілю стійки кузова та борту, що дозволяє виключити використання прямокутної профільної труби при виробництві кузова
  • платформа конструкції європейського типу, що складається з поздовжніх лонжеронів, виконаних із сталі Strenx 700, та гнутих поперечок трапецієподібної форми.

Отже, на ринку України з’явився новий, дуже потужний і, без сумніву, найактуальніший для сьогоднішніх реалій України продукт європейської якості.

При цьому виробництво зерновозів AGRiLine пройшло всі необхідні випробування та сертифіковано українськими нотифікаційними органами. Купуючи зерновоз, покупець отримає всі необхідні дозвільні документи для безпроблемної реєстрації готового спецавтомобіля та негайної експлуатації.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на даний час Завод спецтехніки «Техкомплект» формує портфель замовлень на 2023 рік. З усіх питань ви можете звернутися до відділу продажу ☎+38 067 700 4371 (прямий контакт з провідним менеджером), 0 800 300 730 (безкоштовна лінія для всіх мобільних операторів України).

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: