П'ятниця, 20 травня 2022 11:49

Китайці представили спеціальний самоскид для перевезення небезпечних вантажів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія SINOTRUK випустила сідельний тягач HOWO Max 510 6X4 AMT, спеціально адаптований для перевезення небезпечних вантажів.

В логістичній галузі найбільш складним видом перевезень є транспортування легкозаймистих, вибухонебезпечних та інших небезпечних хімічних речовин. Такий вид діяльності потребує спеціально підготовленого транспортного засобу. І його нещодавно запропонувала компанія SINOTRUK.

Тягач HOWO Max 510 обладнаний 13-літровим двигуном SINOTRUK MC13H.51-61 потужністю 378 кВт (510 к. с.), який працює в парі з 16-ступінчастою автоматизованою коробкою передач CNHTC S-АМТ сьомого покоління.

Автомобіль також оснащений ретардером Voith, який розвиває максимальний гальмівний момент 3200 Нм. Шасі з пневмопідвіскою ECAS також комплектується ведучими мостами MCY13Q, алюмінієвими колісними дисками і дисковими гальмами.

Нова кабіна сучасного дизайну, встановлена ​​на чотириточковій підвісці. Внутрішній комфорт забезпечують плоска підлога, автоматичний клімат-контроль, автономний обігрівач, холодильник та спальна полиця з шириною 850 мм.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на тягачі також встановлені: електронна система контролю курсової стійкості, система контролю тиску в шинах, система раннього попередження та запобігання лобовому зіткненню, а також система попередження про виїзд зі смуги руху.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: