Понеділок, 17 січня 2022 11:53

В Україні перевозитимуть вугілля нові самоскиди IVECO із підвищеною прохідністю

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відбулася передача двох самоскидів IVECO Trakker, які будуть задіяні на розкривних роботах та перевезенні вугільних мас.

Нові вантажівки оснащені самоскидними кузовами із заднім розвантаженням виробництва Cantoni & C SpA. Це моделі прямокутного профілю PF_Semiroccia.

Машини мають колісну формулу 8х4 та оснащені двигунами Cursor 13, потужністю 410 к.с., Євро 5. Нові самоскиди IVECO Trakker отримали збільшений повітряний фільтр підвищеної ефективності

Тут встановлена механічна синхронізована 16-ступінчаста коробка передач ZF.

Нові самоскиди отримали спеціальну посилену підвіску для складних умов роботи, а також металевий захист радіатору та піддону двигуна. Також є сталевий трисекційний металевий бампер і захисні решітки передніх фар та задніх ліхтарів.

Поставлені IVECO Trakker мають гідравлічне обладнання Hyva, яке забезпечує надійне та швидке розвантаження вантажів із кузовів. Наявна пневматична та електрична підготовка для роботи у складі автопоїзду та посилені задні поперечини для розміщення причіпного пристрою.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новинка отримала LED-денні ходові вогні та лінзовану передню оптику, а також денну кабіну, кондиціонер, круїз-контроль, мультимедіа і пневматичне сидіння водія.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: