П'ятниця, 14 січня 2022 11:46

Представили сміттєвоз нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, британська компанія Dennis Eagle у січні цього року розпочинає випуск комунального шасі нового покоління Elite+.

Зовнішній дизайн вантажного автомобіля майже не змінився, але інтер'єр повністю перероблений. Виробник стверджує, що кабіна Elite+ підвищує безпеку водія, екіпажів, уразливих учасників дорожнього руху, а також покращує ефективність експлуатації транспортного засобу.

Ергономічні вдосконалення надають водієві більше контролю, аніж будь-коли раніше, йдеться у повідомленні компанії. Інтер'єр, в якому тепер може встановити до чотирьох окремих сидінь, було перероблено та обладнано новим світлодіодним освітленням.

Сидіння екіпажу були максимально присунуті до стіни кабіни, що полегшило вхід та вихід з машини. Було збільшено віконні отвори у дверях, що покращило бічний огляд для водія.

З'явилася нова організація групи перемикачів, інстальоване нове регульоване крісло водія, а також нова рульова колонка. РКІ екран бортового комп'ютера тепер встановлений на кульовому регульованому шарнірі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до переліку додаткового обладнання, що покращує експлуатацію транспортного засобу, був включений відеореєстратор, з'єднаний з п'ятьма зовнішніми камерами, система виявлення велосипедистів з сигналізацією повороту, а також радар заднього ходу з автоматичною системою гальмування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: