Середа, 01 грудня 2021 13:47

В Німеччині нагородили найкрасивішу вантажівку 2022 року

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель IVECO T-WAY отримала престижну німецьку нагороду за дизайн

Німецька рада з дизайну назвала IVECO T-WAY переможцем у номінації «Відмінний дизайн продукту» у категорії «Вантажні автомобілі» на конкурсі German Design Awards 2022. Це одна із найбільш престижних нагород у галузі дизайну у всіх галузях.

Нагорода була вручена Німецькою радою з дизайну, одним із провідних світових центрів компетенції у галузі комунікації та управління брендами у галузі дизайну.

Журі, що складається з 37 видатних експертів у галузі дизайну з 10 різних країн, які представляють індустрію дизайну, бізнес, академічні кола та науку, обрало саме IVECO T-Way для здобуття престижної нагороди.

Особлива увага при визначенні переможця була приділена тому, як дизайнери знаходять відповіді на дедалі більш складні питання, від нових цифрових технологій до «зеленого» виробництва, що не впливає на клімат.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це повною мірою відноситься до IVECO T-WAY - найміцнішого автомобіля серед важких автомобілів бренду, розробленого для забезпечення міцності та надійності в найекстремальніших умовах бездоріжжя.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: