Середа, 03 листопада 2021 14:06

IVECO представила ексклюзивний тягач S-Way TurboStar

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на Гран-прі Італії чемпіонату Європи з гонок на вантажівках FIA (ETRC) компанія IVECO представила спеціальний випуск із обмеженим тиражем сідельного тягача S-WAY TurboStar.

Це спеціальний випуск IVECO S-WAY віддає шану справжній іконі минулого – моделі IVECO TurboStar. У 1980-х роках автомобіль цієї серії придбали понад 50 000 клієнтів.

Сьогодні IVECO TurboStar 1980-х років має статус легенди серед шанувальників комерційних автомобілів. У 1982 році з'явилися перші прототипи майбутнього діапазону TurboStar, а серійне виробництво розпочалося у 1984 році.

Це була ідеальна далекобійна вантажівка. Вона мала повністю перероблене шасі, простору та комфортну кабіну, а також потужні двигуни V8. Перші моделі TurboStar оснащувалися шестициліндровим 330-сильним мотором (пізніше 360 к. с.) та V8 (190.42) потужністю 420 к. с. Наприкінці вісімдесятих років з'явилася модель 190.48 із 480-сильним двигуном.

І ось у новому спеціальному виданні IVECO S-WAY TurboStar стиль ікони 80-х років був переосмислений та модернізований із використанням сучасних компонентів.

Серія одержала двигун Cursor 13 потужністю 570 к. с., нове шасі, перероблене для підвищення надійності, 12-ступінчасту автоматизовану коробку передач ZF Hi-Tronix, світлодіодні фари, автоматичний кондиціонер та безліч електронних систем, що допомагають водієві.

IVECO переосмислила стиль TurboStar, зберігши двоколірне поєднання червоного та сірого, яке з боків доповнює декор з жовтого, червоного та синього кольорів. Крім цього, IVECO додала символічні аксесуари: хромовані кронштейни на спойлері, бічні спойлери за кабіною, хромовані диски та ручки дверей.

Ґрати радіатора та дзеркала пофарбовані в сріблястий колір, передні захисні кронштейни та кронштейни фар на даху доповнюють картину. І навіть ґрати заднього вікна моделі TurboStar італійці відтворили на бічній стінці S-Way.

Вінтажний стиль TurboStar з'явився в інтер'єрі кабіни, але в сучасній інтерпретації. Сидіння оббиті червоним оксамитом, тим самим матеріалом, що і в оригінальному TurboStar.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стильний червоний колір ідеально відповідає кольоровій гамі екстер'єру, до того ж сидіння оздоблені світло-сірими швами. Вставки на панелі приладів викликають спогади про оригінальний логотип, який також можна знайти вишитим на сидіннях, подушках і матраці.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: