Понеділок, 01 листопада 2021 13:35

Mercedes-Benz представив свій фургон майбутнього

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mercedes-Benz продовжує підлаштовувати бачення майбутнього своїх малотоннажних автомобілів під сучасні реалії, продемонструвавши новий концепт Mercedes Sustaineer.

Зовні новинка нагадує класичний Sprinter, але саме в деталях і полягає уся прогресивна суть цього фургона.

Побудований він на основі електричного еСпринтера, Mercedes Sustaineer повторює його за характеристиками, та має при цьому низку суттєвих доповнень.

Найважливіше – це батареї нової концепції. Їхня ємність не повідомляється, натомість відомо, що для них розроблені власні протоколи ремонту, а при їх виготовленні використовуються природні матеріали, здобуті лише на сертифікованих рудниках.

Доповнює їх величезна панель сонячної батареї на весь дах — за сприятливих погодних умов вона може додати до денного пробігу добру сотню додаткових кілометрів.

Усі приховані від очей пластикові елементи кузова виконані із вторинних матеріалів, на ободі керма - спеціальна штучна шкіра. За передньою решіткою і під днищем розташувалися фільтри, що вловлюють дрібні частинки навколо - фургон перетворюється на такий собі пилосос для доріг.

Також тут встановлено камери замість дзеркал заднього огляду. Зображення передається на екрани на стійках. Також для кращого огляду передбачені камери у верхній частині кузова, у задній частині автомобіля, а також додаткові «відео очі» у вантажному відсіку та на виході з нього – щоб можна було безпечно вийти на дорогу.

В кузові розташувалася система зі стелажів — вони виготовлені з вторинних матеріалів. Замість зсувних бічних дверей застосовані стулки автобусного типу.

Що ж до решти рішень, застосованих у цьому автомобілі, то й вони мають з'явитися на майбутніх малотоннажниках фірми. До речі, їхня концепція буде розроблятися як електрична.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у планах компанії — до 2039 року зробити весь парк своїх малотоннажників вуглецево нейтральними. Більше того, заявлено, що вже до кінця наступного року їх виробництво буде переведено виключно на чисту енергію з відновлюваних джерел.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: