Понеділок, 25 жовтня 2021 14:29

Представили мобільну поліцейську дільницю на шасі тягача DAF

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нещодавно на службу в поліцію Нідерландів надійшов унікальний автопоїзд, призначений для розслідування серйозних злочинів.

До комплектації входить тягач DAF LF 230, оснащений 7-літровим 234-сильним двигуном та 9-метровий напівпричіп. Є ще і професійний дрон, що дає змогу вивчати місцевість з висоти.

У напівпричепі встановлене сучасне обладнання, необхідне для роботи криміналістів. З його допомогою вони зможуть провадити всеосяжний пошук слідів і доказів з місця злочину.

Зокрема, в цій мобільній криміналістичній лабораторії можна детально вивчити сліди взуття, провести аналіз ДНК і зняти відбитки пальців. Фахівці зможуть зробити безліч фотографій, а іноді і зняти відео з дронів.

Експерти по електроніці зможуть вивчити всі цифрові носії, які потраплять в їх поле зору. Слідчі загальної групи, в приміщеннях трейлера, зможуть провести опитування свідків. Тобто, всередині спеціального напівпричепа зможе працювати ціла слідча бригада чисельністю до десяти чоловік.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оскільки розслідування в мобільній поліцейській дільниці може тривати досить довго, то в трейлері наявні невелика кухня та туалетна кімната.

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: