Четвер, 16 вересня 2021 10:36

Представили лімітовану версію автопоїзда на базі IVECO S-Way

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, французький дилер IVECO, компанія SDVI випустила обмежену серію цілого автопоїзда під назвою «Vendéenne Edition» на базі IVECO S-Way

Приводом для створення спеціальної серії Vendéenne Edition стало те, що SDVI відкриває свій сьомий автосалон вантажівок IVECO. На честь цієї знаменної події компанія задумала випустити спеціальний варіант сідельного тягача IVECO S-Way, але не «голову» окремо, як це зазвичай роблять, а цілий автопоїзд, що включає тентовий напівпричіп Kässbohrer.

Обидва транспортні засоби, що утворюють зчеплення Vendéenne Edition, були підготовлені в однаковій кольоровій гамі, об'єднані стилістично загальними деталями і, таким чином, формують єдине ціле.

В екстер'єрі виділяються золоте покриття емблеми IVECO, доданих труб, корпусів дзеркал заднього виду, маточин дисків тягача і напівпричепа, а також монолітні вставки фронтальної решітки. Весь автопоїзд також комплектується алюмінієвими дисками коліс.

В інтер'єрі «золото» зустрічається на кермі, на панелі приладів, на дверях і в оббивних матеріалах. У салоні інстальоване оригінальне світлодіодне освітлення, а також ексклюзив видно в звичайних деталях таких, як фіранки і килимки.

Тягач обладнаний 13-літровим двигуном FPT Cursor 13 (Євро-6) потужністю 570 к. с. і 12-ступінчастою автоматизованою коробкою передач ZF Hi-Tronix.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у оригінальному IVECO S-Way також представлені новітні електронні системи, що підвищують транспортну ефективність автомобіля і його безпеку.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: