Субота, 04 вересня 2021 11:32

Volvo представила найпотужнішу підмітальну машину в Європі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробник виготовив унікальну модель підмітальної машини Volvo FH16 750 для французької компанії Ludo Balayage.

Кузов марки Brock рекордної підмітальної машини може вмістити до 14 м3 дорожнього сміття, а також до 10 тисяч літрів води.

Ширина підмітальних щіток сягає 5,5 метрів, що у три рази перевищує стандартні розміри. Вночі оператору машини допомагає система лазерного маркування та повного огляду на 360 градусів.

Сам вантажний автомобіль заслуговує окремої уваги. Посилена рама на базі шасі з колісною формулою 8х2 з незвичним для Volvo міжосьовим інтервалом та зміною розташування резервуара AdBlue і повітряних ресиверів роблять комунальну машину ексклюзивною.

Перші дві осі розташовані на пневматичній підвісці з навантаженням десять тон кожна, четверта вісь поворотна. Найпотужніший 750-сильний двигун поєднано з автоматизованою трансмісією та мостом з передатним числом 4.11. Це дозволяє при 1000 обертах двигуна працювати на мінімальній швидкості 1,2 км\год.

Низька спальна кабіна підмітальної машини Volvo обладнана максимальною комплектацією для комфорту водія у дальніх рейсах для підмітання автострад чи аеропортів по всій Франції.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на сьогодні Volvo FH16 750 вважається найпотужнішою підмітальною машиною в Європі.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: