П'ятниця, 03 вересня 2021 13:23

Вийшли на ринок нові американські електровантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Navistar розпочала виробництво та продажі повністю електричних вантажівок International eMV

Електричні акумуляторні вантажівки на батарейках International eMV призначені для повсякденного використання і побудовані за тими ж стандартами, що і надійні дизельні вантажівки серії International MV.

На даний час, вантажівки серії eMV повною масою 11793-14969 кг, доступні з колісною формулою 4х2 і колісною базою 5510, 5990, 6450 або 6900 мм та оснащені електричною системою Diamond Logic в якості стандартного обладнання.

Акумуляторний електродвигун вантажівки eMV забезпечує пікову потужність понад 335 к.с. або 250 кВт з обертовим моментом 2035 Нм, а його безперервна потужність становить 215 к.с. або 160 кВт з обертовим моментом 1000 Нм.

Вантажівка eMV оснащена високовольтною батареєю ємністю 210 кВт, яка забезпечує дальність ходу до 217 км при повній зарядці. Батареї упаковані між напрямними рамами для додаткового захисту і мають 5-річну гарантію або 160 тис. км пробігу.

eMV також володіє трьома рівнями рекуперативного гальмування, що дозволяє транспортному засобу збирати кінетичну енергію при гальмуванні і накопичувати її в акумуляторі для використання.

Сучасна цифрова комбінація приладів включає інформацію про рухове і рекуперативне навантаженні, індикатори стану заряду і рекуперативного гальмування.

International eMV також пропонує можливості зарядки як змінного, так і постійного струму в якості стандартного обладнання.

Стандартна зарядна станція змінного струму 2-го рівня підходить для нічної зарядки і забезпечує приблизно 19,2 кВт потужності. Опція швидкої зарядної станції постійного струму забезпечує потужність до 125 кВт * год.

Станція швидкої зарядки також має можливість забезпечити кілька варіантів харчування. При максимальній потужності споживання в кВт * год вона може забезпечити повну зарядку eMV менш ніж за дві години.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Navistar також представила свою концепцію напівпричепа Nextperience.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: