Понеділок, 16 серпня 2021 11:35

В Киргизстані вперше в історії почали випускати вантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія ВАТ «Камі Моторс», перший киргизький автобренд і виробник вантажних автомобілів, розробила повністю електричну легкотоннажну вантажівку Kami Nimble.

Нова легка електрична акумуляторна вантажівка Kami Nimble з колісною формулою 4х2 і колісною базою 2492 мм, отримала асинхронний, трифазний, з повітряним охолодженням електродвигун Shinegle з робочою напругою 108 В і максимальною потужністю 15 кВт (20 к.с.), який працює в парі з механічною трансмісією.

Живить електродвигун розташована під кузовом між осями літій-залізо-фосфатна батарея LT-LFP 100 ємністю 100 А-ч, яка забезпечує діапазон ходу до 110 км без підзарядки.

При спорядженій масі 757 кг, вантажівка Kami Nimble має вантажопідйомність до 818 кг і повну масу 1575 мм.

Передня підвіска вантажівки незалежна, типу Макферсон, пружинна, з гідравлічними або газонаповненими телескопічними амортизаторами, зі стабілізатором поперечної стійкості, а задня підвіска залежна, на поздовжніх напівеліптичних ресорах з гідравлічними телескопічними амортизаторами.

Kami Nimble використовує шини розмірністю 175/65 R14.

Гальмівна система автомобіля, в якій гальмівні механізми передніх коліс дискові, а задніх барабанні, має гідравлічний двоконтурний привід з діагональним поділом на контури, з вакуумним підсилювачем і АБС. Рульове управління без гідропідсилювача.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, габаритні розміри вантажівки Kami Nimble становлять 4240х1600х1980 мм.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: