Понеділок, 19 липня 2021 13:42

Представили MAN eTGE у нових кузовах

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, акумуляторний електричний малотоннажник MAN eTGE отримав нові кузова

У співпраці з відомими виробниками кузовів, MAN Truck & Bus пропонує нові кузова для моделі легкого комерційного автомобіля eTGE, який тепер доступний з коробчатим кузовом, бортовою платформою або з самоскидом з тристороннім розвантаженням.

Сьогодні електромобіль MAN eTGE вже використовується з коробчатим кузовом, забезпечуючи місцеву доставку без викидів для мережі меблевих магазинів в межах мегаполісу Амстердама.

Раніше MAN eTGE випускався як панельний фургон в області вантажних перевезень, як універсал в секторі пасажирських перевезень і навіть як броньований інкасаторський автомобіль.

З кузовом-коробкою MAN eTGE має вантажний простір довжиною 3280 мм, шириною 2060 мм і висотою 2000 мм (опціонально 2200 мм), що відповідає великому обсягу навантаження в 13,5 кубометра.

У вантажному відсіку із завантажувального висотою 1050 мм є рейки збоку і спереду для безпечного зберігання вантажу, а потрапити в нього легко можна за допомогою висувних 4-ступінчастих сходів ззаду. Кузов-фургон для сухого вантажу постачаєється і встановлюється на eTGE виробником кузовів компанією SPIER Fahrzeugwerk з Штайнхайма, Німеччина.

Інші нові надбудови в лінійці MAN eTGE більшою мірою застосовні в комунальному господарстві, будівництві, садівництві та озелененні, де бортовий або тристоронній самоскид часто є найбільш затребуваною формою кузова.

Ці кузови MAN пропонує у співпраці з виробником Schoon Fahrzeugsysteme з Візмура, Німеччина. Платформа розміром 3 255 мм в довжину і 2 040 мм в ширину має відкидні бічні борти висотою 300 мм і вбудовані 10 кріпильних вушок, що витримують зусилля 500 даН кожна. У бортового eTGE корисне навантаження становить 820 кг, а у самоскида 750 кг.

Незалежно від того, який кузов встановлений на MAN eTGE, його технічні характеристики залишаються незмінними. Він має ємність акумулятора 35,8 кВтг і потужність електроприводу 100 кВт. Його приводний крутний момент 290 Нм забезпечує високу маневреність для типового використання в міському розподільному транспорті.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, згідно з процедурою випробувань WLTP, дальність поїздки становить 115 км, котра може зрости до 120-130 км при реальному використанні в місті, в залежності від транспортних умов.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: