Вівторок, 06 липня 2021 09:38

Scania представить оновлену лінійку вантажівок та 13-літровий двигун

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Scania повідомляє, що у листопаді 2021 компанія представить оновлену лінійку вантажних автомобілів стандарту Євро 6.

«Враховуючи такі фактори як рекордний попит, недостатня кількість напівпровідників та наближення дати запуску оновленої лінійки, ми вирішили розкрити свої карти зараз», - говорить Александр Власкамп, виконавчий віцепрезидент та керівник відділу продажу та маркетингу Scania.

У першому кварталі 2021 обсяг продажів значно виріс.

«Ми з усіх сил намагаємось владнати ситуацію з дефіцитом напівпровідників, від чого потерпає вся галузь. Через це подовжився період поставки техніки та, в окремих випадках, відбуваються відтермінування поставок.

До того ж, ми готуємось до важливого запуску оновленого продукту, що стане найбільшим з 2016 року. У такій ситуації ми вирішили, що буде чесно надати своїм потенційним клієнтам краще підґрунтя для ухвалення рішень, коли вони планують придбання своєї наступної Scania та період поставки техніки», - говорить Власкамп.

Scania не розкриває точну дату та повну інформацію про продукт, але обіцяє, що з-поміж іншого, слід очікувати суттєвого вдосконалення у сфері паливної економічності порівняно з існуючим модельним рядом та зміни в силовій лінії. Цю інформацію слід розглядати у розрізі того, що вантажні автомобілі Scania отримали титул «Green Truck» п’ять разів поспіль від провідних комерційних видань у Німеччині саме завдяки своїй транспортній ефективності

У клієнтів є можливість, через представників Scania, повідомити про свою зацікавленість у замовленні вантажних автомобілів з оновленої лінійки. Стандартна система замовлень на ці вантажівки не буде відкрита до листопада 2021.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, восени буде продовжено навчання мережі з продажу та підготована вся структура перед запуском нового модельного ряду 13-літрових двигунів у листопаді. Виробництво нових вантажівок заплановане на другий квартал 2022 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: