Середа, 16 червня 2021 10:44

Dongfeng продемонстрував автономний електричний сідельний тягач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, китайська компанія Dongfeng Liuzhou Motor Co. Ltd. (дочірнє підприємство Dongfeng Motor Group) представила незвичайний роботизований транспортний засіб.

Це безпілотний електропривідний концепт під назвою Chenglong Т7 CROSS.

Концептуальний сідельний тягач Chenglong Т7 CROSS оснащений повним електроприводом та абсолютно автономний у своїй роботі. Китайська безпілотна вантажівка комплектується двома синхронними електродвигунами і блоком LiFePO4 акумуляторних батарей.

Цей самохід обладнаний технологією високоавтоматизованого управління, і в змозі самостійно виїхати з початкової точки маршруту та успішно дістатися до пункту призначення.

Вбудована система управління заснована на детальному розумінні алгоритмів дорожнього руху, сучасній системі контролю смуги руху, використанні лазерних вимірювачів LIDAR, а також технології SLAM - точне позиціонування і миттєве побудова дорожньої карти.

Схоже, що цей інноваційний концепт демонструє нам, яким може стати транспортна галузь в найближчому майбутньому.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, детальну інформацію про технічні характеристики, комплектацію та умови придбання вантажної автотехніки Dongfeng в Україні можна отримати за т. +38 (044) 360 59 77, +38 (050) 489 32 14, та на сайті www.dongfeng-trucks.com.ua

А також шукайте в соцмережах: Facebook Dongfeng Trucks Ukraine

Youtube-канал Dongfeng Trucks Ukraine




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: