П'ятниця, 05 лютого 2021 11:47

Ford представив нові модифікації вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Ford Trucks починає 2021 рік із нових продуктів.

Це ConnecTruck і My Ford Trucks - мобільний додаток нового покоління, Ford F-MAX L - зі збільшеною колісною базою і запасом ходу до 5000 км, режимом Eco +, 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач ZF EcoTronic та новим керованим заднім мостом.

Ford F-MAX запропонує в 2021 році два нових варіанти вантажівок: F-MAX Blackline і F-MAX L, включаючи нові специфікації і функції. Також компанія представляє функції дистанційного керування з технологією ConnecTruck, пропонуючи більшу зручність і велику ефективність.

Ford F-MAX Blackline буде випущено всього 250 одиниць, які будуть доступні в спеціальному сріблястому кольорі «місячний пил» з синіми і чорними смугами, що підкреслюють стиль автомобіля, а також з чорними світлодіодними фарами, чорними колесами і чорними корпусами дзеркал.

F-MAX Blackline відрізняється елітним дизайном інтер'єру з чорною обробкою сидінь з синіми смугами і прострочкою, а також з синіми вставками і прострочкою на шкіряному рульовому колесі і просторими верхніми відділеннями для зберігання речей. Передня консоль F-MAX Blackline і відділення для зберігання речей під ліжком також мають характерні чорні деталі.

Новий F-MAX L тепер має збільшену колісну базу і запас ходу до 5000 км на одному баку. Паливний бак F-MAX L обсягом 1350 літрів на 300 літрів більший, ніж стандартний бак F-MAX, що дає значні переваги при транспортуванні в поєднанні зі збільшеною колісною базою на 3750 мм. Клієнти також можуть вибрати варіант із баком на 1050 літрів, просто вибравши довшу колісну базу.

Оскільки економія палива і сукупна вартість володіння є найбільш важливими критеріями в секторі важких комерційних автомобілів, Ford Trucks ввів режим «Eco + Mode», що дозволяє водіям підвищити паливну економічність до 5%. З 2021 року режим Eco + стане стандартною функцією для всіх варіантів F-MAX.

При використанні режиму Eco +, система вживає заходів з автоматичного зниження витрати палива. Max Cruise встановлює найбільш ефективну швидкість автомобіля в залежності від дорожніх умов і топографії, що визначаються даними GPS. Eco Roll також активується, що забезпечує оптимальне прискорення.

Ford Trucks також підключає свої авто до мобільних продуктів з технологіями наступного покоління. Нові технології включають такі функції, як круїз-контроль на основі GPS і мультимедійну систему, які полегшують життя водіям і менеджерам автопарку. Нові функції дистанційного керування також дозволяють користувачам додатка My Ford Trucks дистанційно керувати своїми автомобілями, забезпечуючи водіям ще більш високий рівень комфорту.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, онлайн-платформа ConnecTruckGlobal.com була розширена новими функціями, особливо для автопарків. Тепер він дозволяє менеджерам автопарку відстежувати свої автомобілі на настільному або планшетному ПК з додатковими функціями на додаток до мобільного додатку. Нові функції надають водіям і менеджерам автопарку доступ до історичних даних про автомобілі та інформацію про маршрути.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: