Середа, 23 грудня 2020 10:03

Яким буде новий фургон Mercedes-Benz

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий мінівен Mercedes T-Class 2022 року  помітили на випробуваннях у Німеччині

Готова до серійного виробництва версія майбутнього Mercedes T-Class була помічена на тестах на дорогах Німеччини перед запуском продажів в першій половині 2022 року.

Створений для включення в лінійку MPV на базі фургонів Mercedes нижче V-класу, T-Class розробляється разом з тісно пов'язаним з ним фургоном Citan і повинен стати преміальним конкурентом для нещодавно випущеного Volkswagen Caddy.

 Помітно, що T-Class має традиційний силует у формі фургона, але, схоже, має більш чіткі «плечі» і колісні арки. Це спроба зробити його впізнаваним як Mercedes, хоча всередині T-Class буде базуватися на тій же платформі, що і наступний Renault Kangoo і маленький фургон Nissan.

T-Class розробляється у співпраці з альянсом Renault - Nissan - Mitsubishi, а платформа фургона є модифікованою версією тієї, що використовується в останній версії Renault Megane.

Незважаючи на маскування, можна зрозуміти, що у T-Class має зсувні задні двері, які відкривають доступ до елітного салону, який, як стверджується, буде «нести ДНК Mercedes». Тут передбачена інформаційно-розважальна система MBUX, а також кращі в своєму класі технології і можливості підключення.

Як передає SpecMachinery.com.ua, очікується, що під капотом T-Class будуть бензинові і дизельні двигуни, включно із 1,5-літровим дизелем і 1,3-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом.

Новий Mercedes T-Class повинен з'явитися в Європі в 2021 році.

Нагадаємо, що офіційним дилером Mercedes-Benz в Україні є ПрАТ «АТП «Атлант»




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: