П'ятниця, 25 вересня 2020 17:59

Mercedes-Benz Actros отримає дві спеціальні версії. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки надійдуть у продаж на початку 2021 року.

Mercedes-Benz Trucks розширює лінійку Actros двома новими версіями: Actros F та Actros Edition 2. Про це йдеться в повідомленні Daimler AG. Новий Actros F, спеціально розроблений для тих, кому потрібна чиста функціональність без особливих «наворотів». Новинка буде доступна в січні 2021 року в 24 країнах Європи та на окремих ринках за її межами. Actros F, що буде випускатися в 17 заводських варіаціях і тільки з лівостороннім керуванням, ідеально підходить для звичайних і регіональних перевезень, особливо в якості автомобіля зі змінним кузовом, самоскида або сілосовоза.

Actros F в стандартній комплектації поставляється з класичною кабіною, а також зі звичайними бічними дзеркалами. У комплектації йдуть відомі системи безпеки, такі як Active Brake Assist п'ятого покоління, яка є стандартною для Actros у всій Європі з січня 2020 року, і система утримання смуги руху Lane Keeping Assist. Опціонально новий Actros F може бути оснащений системою Sideguard Assist.

Actros Edition 2, який можна замовити з січня 2021 року, повністю зроблений для професійних водіїв та автоперевізників любителів інновацій, чия вантажівка є їхнім будинком і які надають великого значення індивідуальному стилю і високому комфорту.

До 40 додаткових опцій для інтер'єру і екстер'єру, а також елементи дизайну з моделі Edition 1 надають неповторний характер обмеженій серії вантажівок Actros Edition 2, яких буде зроблено всього 400 одиниць.

Edition 2 отримає стильний інтер'єр, який може похвалитися панеллю приладів і дверними ручками, обтягнутими шкірою наппа, декількома деталями інтер'єру, що імітують карбон, а також люком на даху з природним освітленням. Привертають увагу новий домашній екран на основному дисплеї Multimedia Cockpit, а також логотип Edition з полірованого і матового алюмінію з боку пасажира.

Серед особливостей екстер'єру присутні ексклюзивні наклейки на бічних понтонах із зоряним малюнком, напис Edition 2 на лакованому сонцезахисному козирку, емблема Actros спереду, напис Actros на верхній стороні задньої стінки кабіни, чотири додаткових світлодіодних прожектора в сонцезахисному козирку, а також три світлодіодних ліхтаря робочого освітлення за кабіною.

Edition 2 пропонується в двох-і тривісних варіантах поточного покоління Actros з кабінами GigaSpace та BigSpace з лівостороннім або правостороннім керуванням. Колір кабіни вибирається довільно і може бути адаптований до кольорів компанії клієнта, а передня частина автомобіля завжди забарвлена ​​в спеціальний сірий колір moonstone grey metallic, що забезпечує високу впізнаваність.

В Україні вантажні автомобілі Mercedes-Benz, зокрема Actros нового покоління, представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: