Четвер, 27 серпня 2020 10:30

Українські дорожники отримали партію нових самоскидів IVECO

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, особливістю саме цієї партії машин є те, що вони мають спальну кабіну.

Компанія АМАКО передала чотири нових самоскиди IVECO Trakker з колісними формулами 8х4, які адаптовані для дорожньо-будівельних робіт, ЗАТ «Хмельницьке ШБУ №56», повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі АМАКО. Машини мають кузова Wielton з системою підігріву кузова, підйомний задній бампер і знімний задній подовжувач. Також цікавим технічним рішенням кузовів є те, що захисний тент знаходиться на правому борту самоскидів. Це дає можливість водіям повністю закривати кузова тентами, не встаючи в кузов, і не рухатися по гарячому асфальту.

Важливою особливістю саме цієї партії машин є те, що вони мають спальну кабіну. Тобто, в якому регіоні країни не виконувалися б роботи з будівництва дороги, керівник колони буде спокійним за ефективність і уважність водіїв, які будуть працювати на цих самоскидах. Адже за рахунок спального ліжка, автономного обігрівача, кондиціонера, фірмової аудіосистеми Bosch і навіть холодильника, водії цих самоскидів будуть відчувати себе в затишку і комфорті завжди.

Силова лінія цих самоскидів IVECO Trakker є оптимальною з точки зору практичного використання. Тандем легендарного 13-літрового двигуна Cursor 13 потужністю 410 кінських сил і механічної 16-ступінчастої синхронізованої КПП від ZF стабільно показують чудові експлуатаційні показники протягом багатьох років. Вони забезпечують автомобіль впевненим запасом потужності, не примхливі до умов роботи і показують розумний економічний ефект їх експлуатації. Підвіска є посиленою як на передніх 9-тонних осях, так і на задніх 16-тонних. Відповідними є і шини зі збільшеними індексами навантажень і швидкості.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: