Вівторок, 11 серпня 2020 17:32

В Україні з'явився унікальний сміттєвоз на базі MAN. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вперше в Україні подібний автомобіль обладнали турецьким компактором HIDRO-MAK.

Одне з підприємств із вивозу сміття в Києві та Київській області поповнило власний автопарк новим сучасним сміттєвоз MAN з компактором HIDRO-MAK SCK-20, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі MAN Truck & Bus Ukraine. У якості бази було використано шасі моделі MAN TGM 26.32 з дизельним двигуном потужністю 320 к.с, автоматичною коробкою передач та колісною формулою 6X2–4 BL. Автомобіль із підіймальною віссю має підвищені показники вантажності та керованості.

Розробники MAN TGM 26.32 приділили увагу не тільки технічним якостям транспорту. Оновлений дизайн, комфортна кабіна та ергономічний інтер’єр дозволяють водію відчути себе впевнено та із задоволенням виконувати свою роботу. Додатково модель оснащена паливним фільтром із вологовідділювачем та підігрівом. Автоматична коробка передач MAN TipMatic® 12 OD допомагає в ефективному керуванні автомобіля в умовах заторів із метою зменшення витрати палива.

Вперше в Україні на базі шасі MAN був встановлений турецький HIDRO-MAK. Конструкція компактора проста в експлуатації та не вимагає від водія складних регулювань. Для виготовлення HIDRO-MAK використовувалися лише якісні марки вуглецевих сталей, які поверхнево були оброблені стійкими полімерними барвниками для захисту від корозії. Ергономічне розміщення важелів управління забезпечує водію відмінний огляд дій маніпулятора й повну безпеку праці.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: