Середа, 15 липня 2020 13:15

Mercedes-Benz представив в Україні новинки вантажної техніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, актуальні для українського ринку моделі представили в рамках ОНЛАЙН виставки спец- і комерційної техніки Exhibition.SpecMachinery-2020.

Компанія ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні, в рамках ОНЛАЙН виставки спец- і комерційної техніки Exhibition.SpecMachinery-2020 представила актуальні новинки вантажної техніки німецького бренду, доступні в Україні.

Mercedes-Benz Actros

Ключовим експонатом стенду ПрАТ «АТП «Атлант» на виставці є Mercedes-Benz Actros нового покоління. У порівнянні з попереднім покоління це зовсім нова машина. Вантажівка стала ще більш технологічною, безпечною, економічною та комфортною. Автомобілі доступні з двигунами Євро-6 у 16 варіантах вихідної потужності – від 175 кВт до 460 кВт. Завдяки використанню нових двигунів, економія пального, у порівнянні з силовими агрегатами Євро-5, становить до 5%, що для магістральних тягачів є суттєвою різницею.

Машини обладнані просунутою 12-ступеневою автоматичною коробкою передач Mercedes PowerShift 3, яка максимально точно та плавно перемикає передачі та ефективно передає усю потужність двигуна на задню вісь.

Крім того, в новому поколінні Actros звичні бічні дзеркала заднього огляду замінили камери системи MirrorCam. Завдяки цьому покращилась аеродинаміка та підвищилась безпека водіння. Зображення з камер потрапляє на 15-дюймові екрани в кабіні водія. Також Mercedes-Benz Actros отримав і систему напівавтоматичного водіння Active Drive Assist.

Також в рамках виставки ПрАТ «АТП «Атлант» представила офіційні Mercedes-Benz Actros з пробігом, які доступні в Україні за спеціальними цінами.

Наразі в Україні доступні Mercedes-Benz Actros 1845 LS Euro VI потужністю 449 к.с., 2016 року виробництва з кабіною BigSpace та офіційним пробігом близько 600 тис. км.

До 31.07.2020 року автомобілі можна придбати за спеціальною акційною ціною 39 900 €.

Варто зазначити, що автомобілів з пробігом від офіційного імпортера мають низку переваг:

• Авто з повною сервісною історією
• Повна діагностика з усуненням усіх недоліків та повна передпродажна підготовка
• Нові АКБ, не менше 40% залишок гальмівних колодок та дисків
• Авто повністю готове до експлуатації та не потребує додаткових фінансових інвестицій
• Можливість фінансування

Mercedes-Benz Arocs

Ще одним цікавим експонатом, представленим ПрАТ «АТП «Атлант» на виставці Exhibition.SpecMachinery-2020, є повновпривідний Mercedes-Benz Arocs. Машина відрізняється надійністю та витривалістю та створена для використання в складних умовах експлуатації.

Модель Arocs має надійну стальну підвіску, розраховану на великі навантаження. Є два спеціалізованих варіанти рами шириною 744 мм та 834 мм з трьома варіантами товщини лонжеронів – 7 мм, 8 мм та 9 мм, для будмайданчиків/бездоріжжя та доріг загального користування. Для машини доступні різні варіанти колісних формул та повного приводу.

Виробник пропонує для Arocs потужні та економічні 6-циліндрові рядні двигуни в чотирьох варіантах робочого об'єму та 18 варіантах потужності - від 175 кВт (238 к.с.) До 460 кВт (625 к.с.).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: