Неділя, 26 липня 2020 11:58

Перша серійна електрична вантажівка Renault вийшла на дороги

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка почне роботу в автопарку компанії Delanchy Group.

Delanchy Group та Renault Trucks продовжують спільну роботу з підтримки екологічних вантажних перевезень. Вантажний перевізник, який з 2017 року використовує 100% електричний прототип Renault Trucks D, напередодні отримав найпершу серійну електричну вантажівку Renault D Z.E.

З 2017 року Delanchy Group використовує 100-відсотковий електричний 13-тонний прототип Renault Trucks D для щоденних поставок у французькому Ліоні. Для групи Delanchy, як і для Renault Trucks, міський транспорт повинен швидко перейти до електричної мобільності, щоб поліпшити якість життя в міських центрах і вжити заходів проти глобальних викидів CO2, тому експерт з рефрижераторних перевезень вирішив замовити найперші 16-тонні D Z.E. від Renault Trucks до початку їх сходу з виробничої лінії на заводі в Бленвіль-сюр-Орн (Франція, регіон Нормандія, департамент Кальвадос).

«Будучи відданим підрядником в області автомобільних перевезень, ми прагнули взяти участь у розробці рішення з доставки охолоджених вантажів з нульовим рівнем викидів для міських центрів», - пояснює Янніг Рено, технічний директор Delanchy Group. «Ми змогли протестувати і перевірити цю технологію завдяки 100% електричному прототипу Renault Trucks D, який нас порадував як з точки зору його використання, так і технічного обслуговування».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: