Субота, 27 червня 2020 13:39

Вантажівку майбутнього виставили на продаж. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, всього було випущено два примірники Innotruck за підтримки компанії Siemens.

На сайті JamesEdition з'явилася унікальна пропозиція про продаж однієї з двох побудованих вантажівок Innotruck, дизайнером якої є Луїджі Колані.

За підтримки компанії Siemens він розробив і представив у 2012 році футуристичну вантажівку на міжнародній виставці MobiliTec у Німеччині. Автомобіль відрізняється не тільки обтічною формою, а й унікальною екологічною трансмісією, що працює в парі з дизельним мотором.

Кабіна інтегрована в причіп і нагадує ніс винищувача, а велика площа скління забезпечує прекрасний огляд з місця водія. За кріслом «пілота» розташована спальна зона, як і в інших тягачах, призначених для перевезення вантажів на далекі відстані.

Колеса в рух приводять два електродвигуни, що живляться електрикою від дизельного мотора. Завдяки цій особливості трансмісії тягач має чистий вихлоп і величезний запас ходу.

Дуже сміливий дизайн Innotruck не дозволив запустити машину в серію, але багато ідей, що були використані в автомобілі, поступово з'являються у вантажівках. Тому перед вами важлива частина історії.

Вартість вантажівки не вказується, але продавець готовий надати її за запитом, який можна зробити на сайті JamesEdition.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: