Середа, 10 червня 2020 16:42

Scania представила нову концепцію силових установок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова установка матиме модульну конструкцію.

Компанія Scania оголосила про намір запустити у виробництво нові гібридні і повністю електричні силові установки. Нові силові установки, як повідомляє прес-служба компанії, матимуть модульну конструкцію. Замовникам це дозволить вибирати комплектацію і комбінувати різні елементи установок з урахуванням області застосування техніки і конкретних завдань.

Двигун внутрішнього згоряння і електропривод в гібридних системах Scania можна буде використовувати разом або як автономні джерела енергії. Подібна система, як уточнює виробник, підійде для екскаваторів, самоскидів, каменедробилок, мобільних кранів, бетононасосів, спецтехніки для аеропортів, а також для морського транспорту (приміських судів, автомобільних поромів і кораблів, які обслуговують рибальські господарства).

Гібридні рішення, за заявою виробника, покращують роботу силового агрегату за рахунок високого крутного моменту на низьких оборотах; крім того, знижується витрата палива, обсяг шкідливих викидів в атмосферу, а також шум.

Електропривод в нових гібридних системах Scania кріпиться до двигуна, а діапазони їх швидкостей адаптовані. Це позбавляє від необхідності встановлення додаткової коробки передач. Подібна конструкція мінімізує також втрати енергії, полегшує проектування та встановлення обладнання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: