Неділя, 12 квітня 2020 12:15

Volvo представила вантажівку нового покоління з дворядною кабіною

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, подібні машини широко застосовуються в якості бази для створення машин екстрених служб.

Не встигла відгриміти презентація нових важких вантажівок Volvo, серед яких був і Volvo FMX наступного покоління, як компанія запропонувала цю модель у версії з подовженою дворядною кабіною. Як і у базової моделі, згадана кабіна уніфікована з кабінами флагманського сімейства Volvo FH, в якому, правда, модифікацій з дворядними кабінами не передбачено.

Подібні вантажівки з подовженими кабінами, у яких для доступу до заднього ряду сидінь зроблена друга пара дверей, широко застосовуються в якості бази при створенні машин екстрених служб, перш за все, всіляких пожежних автомобілів. Знаходять вони застосування і як шасі для різних спецмашин комунального призначення.

Цікаво, що двері другого ряду у кабіни такого Volvo FMX за формою повністю аналогічні дверям першого, завдяки чому вантажівка в профіль виглядає вельми оригінально. Відзначимо і зроблену в даху задньої частини подовженої кабіни невелику виштамповку: поміщений в неї кондиціонер не дуже виступає над верхньою габаритної лінією шасі, а, значить, не створює перешкод для винесених вперед елементів спеціалізованих кузовів і надбудов.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: