Неділя, 05 квітня 2020 22:51

DAF випустив ювілейну вантажівку з фірмовим кузовом

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, одним з найбільших замовників на подібні автомобілі є Королівська поштова служба Великобританії.

На заводі Leyland Trucks в Великобританії, де збирають середньотонажні DAF LF, а також СF і XF з правим розташуванням керма, випустили 10000-у вантажівку DAF з кузовом, встановленим там же, на спеціалізованій виробничій лінії.

Програма власного кузовобудування PACCAR, запущена в 2007 році, це унікальна пропозиція на ринку вантажних автомобілів і надається для шасі 4x2 серій DAF LF і CF. Вона включає в себе проектування, виготовлення та встановлення преміальних кузовів-фургонів, кузова Aerobody та кузова з бічними борт-шторами різної довжини, висоти і ширини, задні підйомні пристрої, освітлення та багато іншого, а також індивідуальний підбір кузова під вимоги замовника, які можуть поширюватися на дизайн всього автомобіля, в тому числі можливе повне фарбування автомобіля і використання елементів корпоративної ідентифікації в оформленні. Це гарантує найвищу якість і значно скорочує термін виробництва готового автомобіля.

Серед найбільших клієнти DAF в числі інших значиться і Королівська поштова служба Великобританії. Власником ювілейного 12,0-тонного DAF LF 180 з кузовом з борт-шторами став британський оператор Hallam Express з Шеффілда.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: