Вівторок, 17 березня 2020 17:08

Nokian представила нові зимові шини для вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Nokian Tyres оголосила про випуск зимових вантажних шин Hakkapeliitta Truck E2, призначених для складних зимових умов.

Нові шини, як повідомляє прес-служба компанії, є новим поколінням моделі Hakkapeliitta Truck E, обсяг продажів якої наближається на даний момент до позначки в 1 млн одиниць.

«У порівнянні зі своєю попередницею, шина Nokian Hakkapeliitta Truck E2 більш стійка і забезпечує краще зчеплення з поверхнею як на глибокому, так і на утрамбованому снігу, - зазначив менеджер по продукції Nokian Tyres Теппо Сілтанен. - Крім того, завдяки спеціальному малюнку протектора зчеплення в даному випадку триває довше».

Нові шини отримали так звані клиновидні ламелі - для кращого зчеплення при зносі та зменшення ризику розриву при пошкодженні.

Система з'єднаних шашок протектора забезпечує, в свою чергу, «стабільну жорсткість і рівномірне спрацьовування».

Малюнок протектора в цілому має відкриту центральну частину та глибокі центральні ламелі, що продовжують термін служби шини, заявляє компанія-виробник.

Шини Nokian Hakkapeliitta Truck E2 стануть доступні на ринку в третьому кварталі 2020 року в розмірах 295/80R22.5, 315/80R22.5 та 315/70R22.5.

У другому кварталі поточного року в продаж надійде новий матеріал для відновлення протектора Nokian Noktop Hakkapeliitta E2. Як запевняє виробник, жорсткий каркас шин Nokian Hakkapeliitta Truck E2 дозволяє виконувати не тільки одноразове, а й дворазове відновлення, при цьому властивості відновленої шини будуть максимально наближені до властивостей вихідної покришки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: