Середа, 04 березня 2020 13:09

Великий український ритейлер нарощує парк Mercedes-Benz Sprinter

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автопарк одного з найбільших українських ритейлерів FOZZY group поповнився новою партією ізотермічних і рефрижераторних фургонів на шасі Mercedes-Benz Sprinter.

Автівки будуть працювати для мережі супермаркетів «Сільпо». Для цього кузова Sprinter обладнані холодильними установками Thermo King, та мають нержавіючу фурнітуру MRF – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Нагадаємо, це вже далеко не перша партія Mercedes-Benz Sprinter, яка відправляється на роботу в FOZZY group. Загалом закуплено, та планується закупити кілька сотень автівок – Sprinter, та навіть вантажівок Mercedes-Benz Actros нового покоління.

Як ми вже розповідали, під час офіційної церемонії презентації нового Mercedes-Benz Actros в Україні, FOZZY group уклала договір про закупівлю 40 вантажівок. У листопаді-грудні 2019 року вони надійшли в автопарк компанії.

«У нас зараз дві основні моделі, що утворюють об’єм – Mercedes-Benz Actros та Sprinter. У сегменті міжнародних перевезень, великовантажних регіональних перевезень – у нас відносно стабільні показники. При цьому, ми весь час ростемо в продажах Sprinter. Українські споживачі їх вибирають все частіше для дрібної дистрибуції, а також для банківського сектора. Зазвичай, українські компанії цікавляться шасі з подальшою установкою кузова під потреби клієнта» – розповідають в ПрАТ «АТП «Атлант», офіційному дилері Daimler AG в Україні.

Нагадаємо, «Київхліб», один з лідерів ринку України, для розвезення своїх виробів також обрав вантажні Mercedes-Benz. І виробник продовжує поповнювати свій парк автомобілями німецького бренду.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: