Субота, 11 січня 2020 12:16

Дакар-2020: Iveco планує закріпитись у першій п’ятірці, але не виключає подіум

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, після шостого етапу найкращий екіпаж команди PETRONAS TEAM DE ROOY IVECO посідає шосте місце в генеральному заліку.

11 січня на Дакар-2020 день відпочинку та час підведення проміжних підсумків. Своїм баченням щодо подальших перспектив боротьби за призові місця та стан машини поділився екіпаж команди PETRONAS TEAM DE ROOY IVECO, за кермом якого перебуває голландський пілот Янус ван Кастерен. На шостому етапі екіпаж посів четверте місце, програвши лідеру трохи менше 14 хвилин. В загальному заліку машина під номером 505 йде шостою.

«Відрізок був по-спражньому ідеальним. Все було добре. Ми йшли на повний газ, але лідер був занадто швидким для нас. Ще потрібно попрацювати над налаштуванням задньої підвіски, але, в цілому, день, та й тиждень, були ідеальними. Саудівська Аравія здивувала мене. Тут гарна траса та етапи. Я задоволеним першим тижнем, планую випередити Лопрайса та Мацика, а далі залишається сподіватись на технічні негаразди у лідерів, щоб потрапити на подіум. Втім, і ТОП-5 буде ідеальним результатом», – розповів Янус ван Кастерен.

Попереду пілотів чекають ще шість етапів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: