Середа, 04 грудня 2019 12:40

Новітні вантажівки почали доставляти пиво

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в США вантажівки з нульовим рівнем викидів доставили пиво у місто Сент-Луїс.

Американська пивоварна компанія Anheuser-Busch в партнерстві з Nikola Motor Company та BYD Motors, завершила нещодавно доставку пива в місто Сент-Луїс за допомогою вантажівок з нульовим рівнем викидів.

Водневий електричний тягач Nikola забрав вантаж пива і доставив його компанії Lohr Distributors, місцевому оптовому партнеру Anheuser-Busch. У свою чергу, Lohr Distributors доставив пиво в «Ентерпрайз-центр» на електричній вантажівці BYD.

У минулому році Anheuser-Busch замовив 800 вантажівок Nikola на паливних елементах, а в жовтні цього року пивовар оголосив про тестову експлуатацію 21 електричного тягача BYD і про запуск зарядки автомобілів від сонячної батареї потужністю 958,5 кВт, які будуть розгорнуті на чотирьох розподільних підприємствах в Південній Каліфорнії.

Тревор Мілтон, головний виконавчий директор Nikola сказав, що вони зараз готують серійні машини для Anheuser-Busch і планують поставляти вантажівки якомога швидше.

У свою чергу, Стелла Лі, президент BYD Motors сказала, що прихильність до інновацій автовиробника прекрасно поєднується із зобов’язаннями пивовара в галузі сталого розвитку, а саме партнерство з Anheuser-Busch, лідером пивоварної галузі США, є відмінною можливістю продемонструвати продуктивність і надійність електричних тягачів BYD.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: