Четвер, 11 липня 2019 15:07

Українському автоперевізнику передали Scania R450 Євро 6 нового покоління

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нові вантажівки працюватимуть в автопарку компанії «Внештранс».

Компанія «Сканія України» напередодні передала шість одиниць новеньких Scania R450 Євро 6 нового покоління компанії «Внештранс». Усього угодою передбачено поставку 10 автомобілів Scania з напівпричепами Wielton, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Сканія Україна».

За словами Ігора Колесніка, директора і співвласника компанії-автоперевізника, партнерство зі Scania базується, в першу чергу, на раціональних міркуваннях. Шлюби за розрахунком, як правило, тривають довше, тим більше в бізнесі. Але безперечно людський фактор відіграє важливу роль, за будь-яким брендом стоять люди та їхні професійні якості, ставлення до роботи та бажання йти на зустріч Клієнту.

«Scania – це компанія, з якою комфортно працювати, при чому будь-де – у Швеції, Голландії чи Україні і незалежно від виду діяльності – продаж, фінансування або сервіс – корпоративна культура, цінності та побудова бізнес процесів всюди однаково висока, тому під час чергового оновлення автопарку, вибір марки залишається незмінним, – коментує Ігор Петрович. – Щодо раціональних аргументів, то це, звичайно, витрати пального, надійність, комфорт кабіни, тяговитість двигуна. Scania завжди була найкращою за цими показниками, але останнє покоління вантажівок вразило найбільше – мав змогу власноруч переконатися, бо проїхав за кермом 1500 кілометрів, коли забирали останню партію з міста Зволле. Крім того, що отримав неймовірне задоволення, був приємно здивований витратами пального – на відрізку 580 км тягач без напівпричепу показав в середньому 13.8 л/100 км, з пустим напівпричепом – 18.00 л/100 км. З вантажем ще не їздили, на днях машини відправляються в перший рейс, мені самому цікаво, якими будуть показники, але ймовірно, що вони будуть нижчими, ніж на попередніх моделях, хто хоче, поділюсь досвідом».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: