Вівторок, 09 липня 2019 11:23

Тягачі МАЗ отримають 12-ступінчастий «робот» від ZF

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, МАЗ впровадить 12-ступеневу роботизовану коробку передач Trakson 12TX2210TD на автомобілі-тягачі МАЗ-544028 з двигуном Weichai WP12 потужністю 430 «коней».

Дослідний зразок буде зібраний восени 2019 року. Про це розповіли в Мінську на виїзний презентації та автовиставці до 30-річчя співпраці МАЗ і німецького концерну ZF - передає SpecMachinery.com.ua.

Конструкторська служба вже розробила документацію на новий автомобіль. Після складання і випробувань дослідних зразків, які проведуть спільно МАЗ і ZF, настане черга серійного запуску.

Концерн ZF поставляє МАЗу механічні та автоматичні коробки передач для вантажної і пасажирської техніки. А ще - портальні мости, роздаткові коробки і кермові механізми. За 30 років співпраці білоруський автофлагман використовував більше 55 тис. агрегатів ZF.

На поточний момент майже в кожному автомобілі МАЗ представлена ​​комплектація з коробкою передач ZF, а в топових моделях встановлюються агрегати тільки німецького концерну.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: