Четвер, 04 липня 2019 20:18

Volvo провела модернізацію двигунів і ПЗ

Компанія Volvo Trucks модернізувала двигуни і оновила програмне забезпечення для них з метою скорочення витрати палива на своїх вантажівках.

Компанія ввела нові функції, які допомагають водіям економити паливо, навіть якщо круїз-контроль не активований. Запуск модернізованих дизельних двигунів D13 для ринків Євро-3, Євро-4, Євро-5 і EEV разом з новим програмним забезпеченням дозволяє економити паливо до 3%.

Одна з нових функцій називається Volvo Torque Assist і призначена для зниження витрати палива за рахунок забезпечення більш ефективного водіння, коли круїз-контроль відключений при тривалому русі.

Volvo Torque Assist призначений для більш економічного водіння, автоматично адаптуючи крутний момент і прискорення вантажівки до рельєфу дороги, навантаженні і зміни швидкості. Функція активна тільки при русі без круїз-контролю.

Інша підтримуюча функція зберігає кількість палива, що впорскується постійним після проходження «зеленого діапазону» на тахометрі. Незначно зниження продуктивності компенсується покращеною економією палива.

Педалі також були відкалібровані. Менш чутлива педаль створює більш плавне розвиток крутного моменту, що, в свою чергу, полегшує управління вантажівкою.

Зміни в програмному забезпеченні в версіях Euro 6 Step D двигуна D13, випущених раніше в 2019 році, також використовуються для підвищення стандартів двигунів з Євро-3 до Євро-5. Тертя в циліндропоршневої групі було зменшено за рахунок застосування нових гільз циліндра і нових V-образних маслоз'ємних кілець. Покращена ефективність турбонаддува, система управління двигуном модернізована до більш нової версії з кращою продуктивністю.

В цілому, ці оновлення економлять близько 1% палива, в той час як потенціал економії палива для нового програмного забезпечення залежить від досвіду водія і умов експлуатації.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: